Menu

Doğduğunuz Aya Göre Ne Tür Bir Kadınsınız?

Yeni yıl geldi ve çoğumuz önemli kararlar, yaşam tarzı değişiklikleri ve hatta büyük kariyer değişiklikleri yapmaktan heyecan duyuyoruz. Peki doğduğunuz ay kişiliğinizin nasıl etkilendiğini hiç düşündünüz mü? Uzun yıllar boyunca insanlar astrolojinin kişilik özelliklerini tahmin edebileceğine inandılar ve bugün birçok insan hala buna katılıyor. 

Astrolojiye göre, doğduğunuz ay davranışlarınızı, kişiliğinizi ve hatta aşk hayatınızı bile tahmin edebilir. Doğduğunuz aya göre nasıl bir kadın olduğunuz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdan okumaya devam edin!

Kadınlar genellikle farklı gruplarda kalıplaştırılır, ancak aslında dünyada bulunabilecek çok fazla kadın türü vardır. Kadınlar bir kutu çikolata gibidir ne alacağınızı asla bilemezsiniz. Ancak, belirli kişilik özelliklerine ve hobilere ilgi duyma olasılığı daha yüksek olan belirli kadın türleri vardır. 

Doğduğunuz Aya Göre Ne Tür Bir Kadınsınız?


Örneğin, Mayıs ayında doğan bir kadının, açık havayı seven bir erkeğe ilgi duyma olasılığı daha yüksektir. Bu arada, Aralık ayında doğan bir kadının, alışveriş yapmayı seven bir erkeğe ilgi duyma olasılığı daha yüksektir.

Her kadın benzersizdir. Kendi kişiliği, ilgi alanları ve arzuları vardır. Bununla birlikte, belirli bir kişilik tipiyle özdeşleşenler de vardır. Kişilik özellikleri doğum aya göre belirlenebilir. Burcunuzun özellikleriyle ilgili olmayabilirsiniz, ancak doğduğunuz ayda kesinlikle benzerlikler bulabilirsiniz.

Doğum aya gelince, daha çok havai fişek mi yoksa iyi bir kız mısın? Gizli bir vahşi tarafınız var mı? Hassas bir kalp misiniz yoksa sert bir kurabiye mi? Herkesin bir kişilik tipi vardır ve yılın her ayı belirli bir kişilik tipiyle ilişkilendirilir. Doğum ayınız size kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir.

OCAK
Ocak ayında doğmuş olmanız, analitik, bağımsız ve doğmuş bir lider olduğunuz anlamına gelir. Üstelik yaratıcı, karizmatik, inatçı, hırslı ve ciddisiniz. Öğretmeyi ve öğretmeyi seviyorsunuz ve insanlar doğal olarak sizi takip edecekler. Organize, düzenli, çalışkan ve zeki olduğunuzu biliyorsunuz. Dahası, diğer insanları nasıl mutlu edeceğinizi biliyorsunuz, çünkü çok dikkatli davranıyorsunuz. Hastalıklara karşı dirençlisiniz, ancak soğuk algınlığı, Alzheimer, Crohn Hastalığı ve epilepsiden muzdarip olursunuz. Ayrıca, çocukları seviyorsunuz ve harika sosyal yetenekleriniz var.

ŞUBAT
Eğer Şubat ayında doğduysanız, hayatınızın büyük bir bölümünde o özel birini arayacağınızı gösterir. Başkalarına çok önem veriyorsunuz ve harika bir ebeveyn oluyorsunuz. Dahası, sessiz, utangaç, dürüst, alçakgönüllü, sadık ve mizaçsınız. Özgürlüğü ve saldırganlığı seviyorsunuz. Ancak, kolayca yaralanabilir ve inatçı olabilirsiniz. Ayrıca uyku bozukluklarına yatkın olduğunuzu ve muhtemelen sanatla ilgili bir şey çalışacağınızı gösterir.

MART
Mart ayında doğan insanlar şöhret ve çok para kazanma eğilimindedir. Ancak, sadakatsizliğe ve bağımlılığa eğilimlidirler. Sevilebilir, sevecen, gizli, utangaç, dürüst ve sempatiktirler. Diğerleri güvenilir, nazik ve minnettar olduğunu düşünecektir. Seyahat etmeyi, dikkati ve ev dekorunu seviyorsunuz. Hastalıklar söz konusu olduğunda, astım hastalığınız olabilir.

NİSAN
Nisan ayında doğduysanız, inatçı, dürtüsel ve otoritersiniz. Ayrıca, doğal bir karizmanız ve birçok arkadaşınız var. Yaratıcı, zeki, aktif ve dinamiksiniz. Üstelik diplomatik, cömert, aceleci, duygusal ve hareketlisiniz. Baş ve göğüs sorunları, alkolizm, otizm ve depresyona eğilimlisiniz.

MAYIS
Mayıs ayında doğmuş olmanız, otoriteye saygı duyduğunuzu ve evliliğe değer verdiğinizi gösterir. Yalnız vakit geçirmekten ve derin duygulara sahip olmaktan hoşlanırsınız. Hayal kurmayı ve iyi bir hayal gücüne sahip olmayı seviyorsun. Dahası, çok güzelsiniz ve edebiyatı, seyahat etmeyi ve sanatı seviyorsunuz. Diyabet ve glokom hastalığına yatkınsınız.

HAZİRAN
Haziran ayında doğduysanız, romantik ama kıskançsınız. Ayrıca fantastik bir aşık, kibar, kibar, hassas, esprili ve konuşkansınız. Dedikodu yapma eğiliminiz var ve inatçı ve kolayca yaralanıyorsunuz. Dahası, görme problemleriniz olabilir.

TEMMUZ
Temmuz ayında doğduysanız, sempatik, samimi, alaycı, eksantrik, hassas ve gizli olmanız muhtemeldir. Huysuz, affedicisiniz ve kendinizle gurur duyuyorsunuz. Buna ek olarak, okumakta zorlanmayacaksınız ve kolayca yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Yalnız kalmayı seviyorsunuz ve diyet sorunları, depresyon ve görme sorunları var.

AĞUSTOS
Ağustos ayında doğan insanlar sevgi dolu, evliliğe değer veriyor, takım ruhuna sahip ve başkalarına ilham veriyor. Çekici, cesur, cömerttirler ve şaka yapmayı severler. Dahası, para onlara kolayca gelir ve kolayca kıskanabilirler. Sanat, müzik ve savunmada yeteneklidir. Sorunlu öğrenciler olabilirler ve sağlıkla ilgili problemlerin çok fazla çalışmasını yaşayabilirler.

EYLÜL
Eylül ayında doğduysanız, zeki, esnek, ruhsal, becerikli ve dikkatli olduğunuzu gösterir. Dahası, sakin, ayrıntılı, organize ve bilgilisiniz. Durumları aşırı analiz etme eğiliminiz de sizi rahatsız edebilir. Özellikle bir ilişki söz konusu olduğunda ve depresyona yatkın olduğunuzda çok seçici olabilirsiniz.

EKİM
Ekim ayında doğduysanız, şanslı, tartışmacı, iyi bir lider olduğunuzu ve sohbet etmeyi sevdiğinizi gösterir. Ancak, kolayca öfkelenebilirsiniz ve hayal kurmayı seversiniz. Dürüst, adil, duygusal ve düşüncelisiniz. Uzun bir hayat sürmeye mahkumsun.

KASIM
Kasım ayında doğduysanız, empatik, olumlu, eşsiz ve zekisiniz. Başkaları için bir örnek oluşturuyorsunuz ve cesur, cömert ve tatlısınız. Sık sık başkalarına örnek olur ve harika bir öğretmen yaparsınız. Dahası, çalışkan, inatçı ve romantiksiniz. Depresyon ve yorgunluğa açıksınız.

ARALIK
Aralık ayında doğmuş olmanız, istikrarlı bir yaşam tarzına değer verdiğiniz ve vatansever, sadık, cömert ve dürüst olduğunuz anlamına gelir. Rol yapmıyor ve kısıtlamalardan nefret ediyorsunuz. Astım ve alerjiye yatkınsınız

Doğduğunuz ayın sizin hakkınızda ne söylediğini biliyor musunuz? Doğum ayının tarzımız, kişiliğimiz ve kariyer yolumuz dahil olmak üzere hayatımızın çeşitli yönleri üzerinde etkisi vardır. Ancak bundan daha fazlası, doğum ayımızın saç rengimiz, göz rengimiz ve hatta kilomuz, boyumuz ve bedenimiz dahil olmak üzere fiziksel görünümümüz üzerinde de etkisi vardır!

Doğduğunuz ay, bugün nasıl olduğunuzun çoğunu belirler. Doğduğunuz ay sadece burcunuzu belirlemekle kalmaz, aynı zamanda kişiliğiniz ve ilişkileriniz de doğduğunuz aydan büyük ölçüde etkilenir. Bu ay kişilik testine göz atın ve hangi ayda doğduğunuzu görün.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »

Henüz Yorum Yapılmamış " Doğduğunuz Aya Göre Ne Tür Bir Kadınsınız? "

Önerilen Yazı
×